BL7082 B32

BL7082 B32

56 mm
17 mm
138 mm

125.00 €069 182 471

Besplatna dostava (>50€)
Zamjena robe
Vrijeme isporuke 1-2 radna dana
Opis Dostava/povraćaj robe

Dominirajući industrijom naočara neusporedivog stila i prestiža, kolekcija BOLON dioptrijskih i sunčanih naočara izrađene su s namjerom da prigrle i proslave biti izražavanja vlastitog karaktera. Dizajnom koji nikada ne ugrožava kvalitetu i udobnost nad stilom, BOLON vjeruje da je kupnja naočara više od kupnje još jednog modnog dodatka. Posebno dizajnirani u Italiji, modeli naočara dizajnirani su prema različitim crtama vašeg lica kako bi se prilagodili svakom pojedincu te naglasili samo najbolje ili ono što vi smatrate svojim adutom. Uzimajući u obzir različite stilove života svaki je okvir vješto dizajniran da bude izuzetno lagan, jamčeći maksimalnu lakoću i udobnost. Naočare Bolon spoj su majstorstva i inovacije gdje se stvaraju jedinstveni, ekskluzivni okviri. Pri izradi naočara koriste se samo visokokvalitetni materijali. Talijanska najbolje acetatna smola TR90 proizvedena u Švicarskoj jamči lakoću i otpornost materijala. Uz acetat naočare se izrađuju od kvalitetnog hiperelastičnog tankog čelika izrađenog preciznim laserskim rezanjem. Lagani okvir pruža visoku razinu komfora, savršen za one koji traže dobru kombinaciju mode i funkcionalnosti. Kolekcija se sastoji od muških ženskih i unisex modela sunčanih naočara, a cijelu kolekciju možete pogledati na našoj web stranici ili odabranim Kuburić poslovnicama.


Dostava se vrši putem kurirskih firmi koje obavljaju usluge transporta. Paket se isporučuje u roku od jednog do dva radna dana dana.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 50€.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se prilikom transporta ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati isporučiocu paketa i odbiti prijem istog.

Proizvod je moguće zamijeniti u roku od 7 dana od primanja paketa, a mi ćemo ga zamjeniti za drugi koji odaberete. Troskove vrećanja robe (dostave) snosi kupac. Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakovanju sa svom opremom i dokumentacijom s kojima je proizvod bio originalno isporučen.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki pa Vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

Možete nas kontaktirati pozivom na broj 069 182 471 ili putem email adrese prodaja@optikakuburic.me.

IZDVAJAMO IZ PONUDE